BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyükşehir’den Başkan Hürriyet’in o sözlerine yanıt

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Şehitler Korusu’nun hemen alt tarafına Büyükşehir ekipleri tarafından gelişi güzel dal parçalarının atılarak çevrenin kirletildiğine dikkat çekmişti. Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı İbrahim Gürsel’den açıklama geldi. 

26 Temmuz 2024 04:16
Büyükşehir’den Başkan Hürriyet’in o sözlerine yanıt

İşte o açıklamanın içeriği:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne çamur atmak için her şeyin altında kötülük arayan İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet, dün gece yarısı Bağçeşme Mezarlığı’nda dal parçalarının toplanma işlemini kendi mıntıkasını kirletme işlemi olarak yorumladı.

Gece yarısı bu işlerle uğraşacak hale gelmek açıkçası çok sağlıklı bir durum değil. Bu dallar zaten toplandıktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince daha büyük bir kamyonla oradan alınıyor. Vatandaşın yararına yapılan bu çalışmaya Fatma Hanım’ın yönlendirici paylaşımı yüzünden onlarca hakaret yağdı. Dileriz hatasını anlayıp, paylaşımını siler. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.