BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Çetin’e ziyaretçi akını 

Kocaeli Kent Konseyi 12’inci Genel Kurulu'nda başkan seçilen Kadir Çetin’e kentin tüm kesimlerinden tebrik ziyaretleri devam ediyor. 

27 Temmuz 2024 06:05
Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Çetin’e ziyaretçi akını 

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Kocaeli Kent Konseyi 12’inci Genel Kurulu’nda başkan seçilen Kadir Çetin kentin tüm kesimlerinden ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Sivil Toplum Kuruluşlarından Meslek Odalarına kadar kentin tüm kesimlerinden isimlerle bir araya gelen Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Kadir Çetin, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aktarımında bulunarak ziyaretçilerine teşekkür etti.

Kimler ziyaret etti?

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş ve yönetim kurulu üyeleri,
İzmit Genç İş Adamları Derneği Başkanı Kerem Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri,
Kocaeli İl Hemşeri Dernekleri Ardahan, Adıyaman, Elazığ, Çukurova İlleri, Kayseri, Tokat, Niğde, Burdur, Sivas, Kahramanmaraş, Malatya, Batı Trakya ve Azerbaycan Karabağ Dernek Başkanları, Görme Engelliler ve Aile Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun Kahraman ve yönetim kurulu üyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın Basın Danışmanı İbrahim Gürsel, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz, Kandıra Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Günay, Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı Kadir Zortaş ve yönetim kurulu üyeleri, Darıca Kent Konseyi Başkanı Orhan Pala, Genel Sekreteri Harun Nayir ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği Başkanı Bilal Dündar ve yönetim kurulu üyeleri, Atılımcı İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri,
Genç Kocaeliler Derneği Başkanı Sinem Uçan ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Çelikbilek ve yönetim kurulu üyeleri, Emekli Meclisi Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Gökhan Atılgan ve yönetim kurulu üyeleri,
Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, ASKON Kocaeli Şubesi Başkanı Fatih Işık ve Yönetim Kurulu üyeleri.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.