BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi o geleneği sürdürüyor

İzmit Belediyesi geleneksel hale getirdiği işçi ziyaretlerine Bekirdere ve Yeşilova bölgelerinde devam etti. 

29 Temmuz 2024 00:04
İzmit Belediyesi o geleneği sürdürüyor

İzmit Belediyesi sabah saatlerinde servis bekleyen emekçilerle buluşmaya devam ediyor. Bekirdere ve Yeşilova bölgelerinde gerçekleşen programa İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk ve Lütfü Obuz, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Birol Sağlam, Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal, Köy Hizmet Masası Sorumluları Turgay Oruç, Ali Filiz ve İsmail Akdeniz ile Meclis Üyesi Ercan Balseçen katıldı. 

FARKLI NOKTALARDA DEVAM EDECEK

Çınar Ekibi de servis bekleyen işçilere kek ve meyve suyu ikram ederek ‘hayırlı işler’ dileklerinde bulundu. Vatandaşlar ise yapılan ikramlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesine teşekkür etti. İzmit Belediyesinin servis bekleyen işçilere ziyaretleri kentin farklı noktalarında devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.