BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez Sevindikli Köyü’ndeki şenlik böyle geçti

Körfez Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Çocuk Şenliği’ etkinlikleri devam ediyor. 

29 Temmuz 2024 00:01
Körfez Sevindikli Köyü’ndeki şenlik böyle geçti

Körfez’ de çocuk şenlikleri devam ediyor. Şenlik programı kapsamında gerçekleştirilen etkinliğin son adresi Sevindikli Köyü oldu. Sevindikli Köy Meydanı’nda yapılan etkinliğe çok sayıda çocuk ve velisi katıldı. Şenliğe katılan çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Oyun grupları ile güzel vakit geçiren çocuklar, animasyon ekipleri tarafından gerçekleştirilen interaktif oyunlarla da doya doya eğlendi. Halat çekme yarışmasında yaş gruplarına göre yarışma yapılırken, çuval yarışı da büyük ilgi gördü. Etkinlik sonunda da çocuklara balon ve şeker ikramında bulunuldu.

AY SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Çocukların yaz tatillerini doyasıya eğlenerek geçirmesini hedefleyen Körfez Belediyesi, Körfez’ in her mahallesinde Çocuk Şenliği etkinliğinin olduğunu söyledi. Yapılan etkinliklere talebin yoğun olduğunu belirten yetkililer, etkinliklerin ay sonuna kadar süreceğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.