BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kandıra sahillerinde kaybolan çocuklar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, son bir ayda Kandıra sahillerinde kaybolan 13 çocuğu ailesine ulaştırdı. 

30 Temmuz 2024 00:07
Kandıra sahillerinde kaybolan çocuklar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kocaeli’nin birçok noktasında olduğu gibi Kandıra sahil noktalarında da düzenli aralıklarla devriye geziyor. Asayişin sağlanması noktasında önemli bir çaba sarf eden zabıta ve özel güvenlik görevlileri, ailelerini kaybeden çocukların da yardımına koşuyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, son bir ayda Kandıra sahillerinde kaybolan 13 çocuğu ailesine kavuşturdu.

YOĞUNLUKTA KAYBOLUYORLAR
 

15 Haziran’da başlayan yaz sezonuyla birlikte Kandıra ilçesi en yoğun günlerini yaşıyor. Özellikle hafta sonu binlerce vatandaşın akın ettiği sahillerde Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı zabıta ve özel güvenlik ekipleri 7/24 görev yapıyor. Asayişin sağlanması için önemli bir çaba sarf eden ekipler, ailelerini kaybeden çocuklarında yardımına koşuyor. 

13 ÇOCUK AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ
 

Kandıra sahillerinde son bir ayda kaybolan 13 çocuğun yardımına Zabıta ekipleri yetişti. Çocukları ilk etapta korkmamaları için sakinleştiren ekipler, kısa sürede çocukların ailelerine ulaştı. Aileler, zabıta noktasına gelerek çocuklarını teslim aldı. Ayrıca ekipler 8 adet değerli eşyayı da bularak sahiplerine ulaştırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.