BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük’te Ömer Faruk Uzuner ‘in oğulları sünnet oldu

Gölcükspor'un Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzuner ve eşi Melike Uzuner’in oğulları Ali Kayra ve Karan Alp muhteşem bir törenle sünnet olarak, erkekliğe ilk adımını attılar.  

30 Temmuz 2024 00:05
Gölcük’te Ömer Faruk Uzuner ‘in oğulları sünnet oldu

Melike-Ömer Faruk Uzuner çiftinin oğulları geçtiğimiz günlerde unutulmaz bir sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını attılar. Dumlupınar FSK Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen muhteşem sünnet töreni, çiftin aileleri, dostları ve spor camiasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

TÖREN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Muhteşem sünnet törenine; Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner, Önceki Dönem AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Gölcükspor Kulüp Başkan Yardımcısı Semih Sofu ve yönetimi ile siyaset ve spor camiasından birçok isim yakın ilgi gösterdi. 

HEYECANLARI YÜZLERİNDEN OKUNUYORDU

Gölcükspor Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzuner ve ailesi davetlilerle yakından ilgilenirken, çocukları Ali Kayra ve Karan Alp’in heyecanı ve mutluluğu da yüzlerinden okunuyordu. Melike ve Ömer Faruk Uzuner çifti, bu anlamlı günde yanlarında olan herkese teşekkürlerini ilettiler. Davetliler de; Ali Kayra ve Karan Alp’e bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dileklerini ilettiler. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.