BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çayırova’da 9 mahalle ilaçlandı

Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sakinlerinin yaz aylarını daha rahat geçirmesi amacıyla vektörle mücadele kapsamında, ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. 

30 Temmuz 2024 00:09
Çayırova’da 9 mahalle ilaçlandı

İlçe sakinlerinin yaz aylarını daha rahat geçirmesi amacıyla çalışmalarına devam eden Çayırova Belediyesi, bu bağlamda vektörle mücadeleyi ara vermeden sürdürüyor. Çayırovalıların daha huzuru bir şekilde gündelik yaşamlarına devam edebilmeleri amacıyla yapılan ilaçlama çalışmaları kapsamında, ilçedeki 9 mahallede belirlenen program çerçevesinde ilaçlama gerçekleştiriliyor. Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hava sıcaklığının artmasıyla yerleşim yerlerinde artan sivrisinek ve karasineklere karşı ilaçlama çalışmalarını periyodik bir şekilde sürdürüyor. 

9 MAHALLEDE DE İLAÇLAMA ÇALIŞMASI
 

İlçe sakinlerinin sağlığını korumak ve çevresel güvenliğini sağlamak amacıyla devam eden ilaçlama çalışmaları, vektörlerin yoğun olarak yaşadığı dönem boyunca belirlenen program çerçevesinde devam edecek. Sivrisinek ve vektörle mücadele kapsamında çalışmaların devam edeceğini belirten Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları da sivrisinek oluşumuna karşı özellikle su birikintisi oluşumuna karşı uyardı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.