BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de Vatan Caddesi’nin görünümü değişti

Kent genelindeki yeşil alanlar ve parklardaki peyzaj düzenlemelerine devam eden Derince Belediyesi ekipleri, Vatan Caddesi’ni pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu. 

30 Temmuz 2024 00:01
Derince’de Vatan Caddesi’nin görünümü değişti

Vatandaşların mutluluğu için yoğun mesai harcayan Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki yeşil alanlar ve parklarda çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen program doğrultusunda son olarak Vatan Caddesi’nde genel düzenlemeler yapıldı. Cadde üzerindeki yeşil alan ve refüjlerde kapsamlı çalışmalar gerçekleştiren ekipler ot biçimi ve temizlik işlemlerinin ardından bitki ve yeşilliklerin form bakım işlemlerini yaptı. Merdivenlerin de rengarenk boyandığı bölgede yapılan peyzaj düzenlemeleri ile Vatan Caddesi pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.