banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İlimtepe’de Millet Bahçesi içindeki Macera Parkı tamamlandı

İlimtepe’de TOKİ iş birliği ile 400 dönümlük alanda hayata geçirilecek olan İlimtepe Millet Bahçesi içerisinde macera parkı da tamamlandı. Peyzaj çalışmaları sonrasında hazır hale gelecek. 

31 Temmuz 2024 15:30
İlimtepe’de Millet Bahçesi içindeki Macera Parkı tamamlandı

Körfez İlimtepe’de TOKİ iş birliği ile yapımı devam eden İlimtepe Millet Bahçesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığı, spor tesislerinin halılarının da serildiği proje kapsamında yürüyüş yolları ve tesisler tamamlandı, peyzaj düzenlemeleri ile ince işçilikler kaldı. 

GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI

Projede yer alan macera parkında da ana iskeletler yerleştirildi. Demir ve ahşap aksamların yerleştirilmesi sonrasında Macera Parkı ortaya çıkarken, yeşillendirme ve çevre düzenlemesi çalışmalarına da başlandı. İlimtepe Millet Bahçesi, 400 dönümlük alanı ile bölgenin en büyük millet bahçelerinden biri konumunda.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.