BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli’de yeni bir dernek daha kuruldu

İlimizde Kocaeli Kadın Dayanışması ve Manav Kültürünü Tanıtma Derneği kuruldu. Bu derneğin başkanlığını da Kezban Çetinkaya Atıcı üstlendi. 

01 Ağustos 2024 02:10
Kocaeli’de yeni bir dernek daha kuruldu

Kocaeli Kadın Dayanışması ve Manav Kültürünü Tanıtma Derneği yöneticileri özellikle köy ve kırsal alanda yaşayan kadınların meslek edinmeleri, bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi gibi amaçlarla kolları sıvadılar.

Okuma yazma bilmeyen kadınlara okuma yazma öğrenme imkanı sağlanması, okul çağındaki kızlara burs kapısının aralanması ve kadınların yaşadıkları bölgenin kültürünü tanımaları içinde çaba sarf edilecek.

Hayra Koşanlar Derneği’nin de Başkanlığını yapan Kezban Çetinkaya Atıcı, İYİ Parti ve Zafer Partisi saflarında siyaset yapan Tevfik Çetinkaya’nın da kız kardeşi. Kezban Çetinkaya Atıcı’nın yönetim kurulunda yer alan isimler ile yeni kurulan derneğin faaliyetleri ilgili ilerleyen süreçte ayrıntılı açıklama yapması bekleniyor.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Manav 2024-08-01 23:01:16

Manav kadınlarının mücadeleye ortak olması sevindirici hayırlı olsun