banner517

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gebze Ticaret Odası Meclisi toplandı

Gebze Ticaret Odası Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Meclis ve Meslek Komite Üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.  

01 Ağustos 2024 16:45
Gebze Ticaret Odası Meclisi toplandı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Oda faaliyetlerinden bahsederek, “Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” sıralamasında ülkemiz sanayi ve ticari hayatına yön veren köklü ve güçlü kuruluşlara ev sahipliği yapan Gebze bölgesinden Gebze Ticaret Odası üyesi 43 firmanın yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek tebrik etti. 

Başkan Abdurrahman Aslantaş, firmalarının bu listelerde artarak yer almasından ve geçmiş yıllara göre sıralamalarını yukarılara taşımasından duyduğu gururu belirterek; Ülkemizin özellikle yüksek katma değerli ürünler üretmekten ve ürettiklerini ihraç etmekten başka çıkış yolunun olmadığını, bunun için çok ama çok çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. Meclis toplantısı Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri olarak görevine başlayan Ali Rıza Aydemir’in kendini tanıtması ile son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.