banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe çalışmaları yerinde inceledi

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ilçe genelinde kurum ve kuruluşları ziyaret ederken, sahada incelemelerde bulunmaya devam ediyor. 

01 Ağustos 2024 02:45
Başkan Gökçe çalışmaları yerinde inceledi

KURUM VE KURULUŞLAR

İlçe halkına daha iyi hizmet verme hedefiyle çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, bir yandan sahaya inip vatandaşlarla bir araya gelirken diğer taraftan kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Gökçe bu kapsamda ilk olarak Yenikent Mahallesi’nde temaslarda bulundu. Burada ilk olarak Yenikent Posta Kargo Dağıtım Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Gökçe ardından bölge sakinleri ile bir araya geldi. 

YENİKENT MAHALLESİ

Yenikent Mahallesi’ndeki ziyareti ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Gökçe ‘Yenikent Mahallemizde güne başladık. Faaliyetlerine başlayan Yenikent Posta Kargo Dağıtım Merkezi'nde değerli emekçilerimizi ziyaret ederek bölgede yapılması gereken çalışmalarımızı not aldık. Sonrasında bu bölgede ikamet eden vatandaşımızın talebi üzerine yol bakım ve onarımı işlemlerini çalışma programımıza aldık. Derince’mizi halkımızın katılımıyla daha da güzelleştireceğiz” dedi. 

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, kurumlar nezdinde yaptığı görüşmelere son olarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile devam etti. Ziyareti ile ilgili değerlendirme yapan Başkan Gökçe “Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sinan Arslan, başhekim yardımcılarımız ve kıymetli çalışma ekibini ziyaret ettik. Hastanede tedavi görmekte olan  hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.