banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Saadet Kocaeli’den şehitlere rahmet ve zalimlere lanet açıklamasına davet

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı adına 3 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek "Şehitlere Rahmet ve Zalimlere Lanet" konulu basın açıklamasına tüm halk davet edildi. 

02 Ağustos 2024 02:38
Saadet Kocaeli’den şehitlere rahmet ve zalimlere lanet açıklamasına davet

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı adına yapılan açıklamanın içeriği şöyle:

İsrail’in kanlı, kirli eli ile insanlık katlediliyor, hayat öldürülüyor. Onun için bu bir katliam, soykırım, devlet terörü, insanlık dramı filan değil, tam bir mezalimdir. Kocaeli olarak zulme karşı dimdik durduğumuzu bir kez daha haykırmak, Şehit Lider İsmail Haniye’nin çağrısını bir vasiyet olarak kabul ederek mağdur ve mazlum Filistin halkının yanında yer aldığımızı ifade etmek, başta İsmail Haniye olmak üzere kutlu direnişin tüm şehitlerine rahmet ve bu direnişin karşısında yer alan Siyonist İsrail ve işbirlikçilerine lanet etmek üzere bir araya geleceğiz. Programımız, Fevziye önünden saat 17.30'da yürüyüş ile başlayacak ve akabinde Sabri Yalım Parkı'nda yapılacak basın açıklaması ile devam edecektir.

Program Akışı:

•    Saat 17.30: Fevziye Cami önünden Sabri Yalım Parkı'na yürüyüş

•    Basın Açıklaması: Yürüyüşün ardından Sabri Yalım Parkı'nda yapılacaktır

Tüm basın mensuplarımızı ve tüm Filistin sevdalılarını bu kıyama katılmaya davet ediyoruz. Nehirden denize Özgür Filistin!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.