banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez Ticaret Odası Meclisi de toplandı

Körfez Ticaret Odası (KTO) Haziran ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında Cemaleddin Fidancı Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya KTO Meclis Üyeleri, Genç ve Kadın Girişimci üyeleri, Komite Üyeleri, Disiplin Kurulu üyeleri katılım gösterdi.  

02 Ağustos 2024 04:37
Körfez Ticaret Odası Meclisi de toplandı

Toplantıda 2024 yılı Temmuz ayı Oda faaliyetleri, komitelerin, kadın ve genç girişimcilerin ay içerisindeki faaliyet sunumları ele alındı. Körfez Ticaret Odası, Temmuz ayı meclis toplantısında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. yıldönümünü kutladı. Toplantıda, milletimizin 15 Temmuz’da gösterdiği direnişle darbe girişimini ve işgal teşebbüsünü engellediği vurgulandı. Bu mücadeleye destek veren tüm Türk halkına ve gazilerimize teşekkür edilerek, şehitler rahmetle anıldı.

Ayrıca, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıl dönümü kutlandı. Türk ordusunun 50 yıl önce başlattığı harekâtla Ada’ya barış ve istikrar getirdiği ifade edildi. 20 Temmuz 1974 tarihinin, Kıbrıs Türkü’nün yalnız olmadığını ve eşit siyasi statüsünün sembolü olduğu vurgulandı.


Toplantıda, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı da anıldı. Basının, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olduğu ve demokrasinin gelişmesini sağladığı belirtildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Basın, Milletin müşterek sesidir” ifadesiyle basının toplumu aydınlatma misyonu vurgulandı. Bu vesileyle, tüm basın mensuplarının bayramı kutlanarak, sağlık ve başarı dileklerinde bulunuldu.

Üye tanıtımlarını yapan Han Danışmanlık firma sahibi Emre Özgül ile Orankim Kimya firma sahibi Ercan oran firma faaliyetleri hakkında bilgiler vererek firma tanıtımlarını gerçekleştirilerek toplantı sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.