BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İki köfteciye silahlı saldırının arkasında aynı kişiler mi var?

Dün akşam saatlerinde İzmit Karabaş Mahallesi Akçacami Caddesi’nin Leyla Atakan Caddesi ile bitiştiği noktada yer alan köfteciye silahlı saldırı düzenlendi ve 1 kişi kurşunlandı. Geçen yılın sonlarında da İzmit’in merkezindeki Yürüyüş Yolu üzerindeki köfteci kurşunlanmıştı. İki saldırının arkasında da aynı kişilerin olduğuna dair sağlam bulgular ortaya çıktı. 

07 Ağustos 2024 17:32
İki köfteciye silahlı saldırının arkasında aynı kişiler mi var?

Dün akşam saatlerinde İzmit Karabaş Mahallesi Akça Cami Caddesi'nde faaliyet gösteren köfteciye bir arkadaşıyla birlikte gelen T.U. isimli genç aniden işletme sahibi D.B.'ye silahla ateş etti. 

Karın boşluğuna isabet eden mermi ile yaralanan D.B. kanlar içinde kaldı, saldırganlar da olay yerinden kaçtı. Geçen yılın sonlarında da İzmit’in merkezinde yer alan Yürüyüş Yolu üzerindeki köfteci de benzer şekilde silahla vurulmuştu. 

Dün akşamki saldırının faali T.U.nun da geçen yılın sonunda gerçekleştirilen saldırıyı gerçekleştiren ve halen cezaevinde olan Berkcan G.’nin yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Bu durum tesadüf olamaz. Belli ki her iki saldırının arkasında da aynı kişiler var.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.