BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe’den Hanımeller Kooperatifi’ne ziyaret

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Hanımeller Kadın Kooperatifi Başkanı Mürvet Müge Kara ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

07 Ağustos 2024 09:35
Başkan Gökçe’den Hanımeller Kooperatifi’ne ziyaret

Çeşitli meslek grupları, sivil toplum kuruluşları ve kentin dinamikleri ile düzenli olarak bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, eşi Av. Sibel Gökçe ile birlikte bu kez Hanımeller Kadın Kooperatifi’ne konuk oldu. Kooperatif Başkanı Mürvet Müge Kara, yönetim kurulu üyeleri Tülay Açar, Güllü Tanrıverdi, Ayşe Mintemur, Nihal Alemdar, Cahide Tunç, Kamile Kara, Pınar Erdoğdu, Betül Şengür Yıldırım, Reyhan Yolalandan, Elmas Can, Melahat Aktaç, Nurgül Akkazan ve Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım’ın yer aldığı program kooperatif binasında gerçekleşti. İlçe genelinde devam eden çalışmalar ve planlanan projelerin paylaşıldığı programda kooperatif üyelerine teşekkür eden Başkan Gökçe, “Bugün Hanımeller Kadın Kooperatifi’nde el emeğini sanata dönüştüren emekçi kadınlarımızı ziyaret ettik. Kendilerini tebrik ediyor, bu güzel çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.