BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de fitness zamanı

Başiskele Belediyesi tarafından eğitim, kültür, sanat ve her türlü etkinliğe ev sahipliği yapan gençlerin cazibe merkezi Âlâ Mekan’da artık fitness da yapılabilecek. 

09 Ağustos 2024 03:25
Başiskele’de fitness zamanı

Gençlerin her alanda gelişimlerine katkı sunmak, kötü alışkanlıklardan korunarak daha sağlıklı ve zinde bir yaşam sürmeleri, verimli vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla Yeniköy Merkez Mahallesi’nde 2022 yılında hizmete açılan Âlâ Mekan’da spor ve fitness salonu açıldı. 

Eğitim salonları, kütüphane, etüd sınıfları, müzik ve bilim atölyeleri, oyun odaları, greenbox stüdyosu, masa tenisi, satranç, langırt masaları ve oyun odaları yer alan, çeşitli tiyatro ve etkinliğin yapıldığı konferans salonuyla bölge halkının büyük rağbet gösterdiği Âlâ Mekan’da yeni fitness salonunun da açılmasıyla eğitim, eğlence ve spor bir arada olacak. 

BAŞKAN ÖZLÜ: GENÇLERİMİZİN BİR TALEBİNİ DAHA YERİNE GETİRDİK

Fitness salonundaki çalışmaları bizzat yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ziyaret sırasında konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Âlâ Mekân'ımız hizmete açıldığı günden bu yana gençlerimizin en uğrak yeri oldu. Eğitim, kültür, sanat aktivitelerimize çocuklarımız ve gençlerimiz yoğun ilgi gösteriyordu. Kardeşlerimizin bizden fitness salonu konusunda yoğun talepleri de olmuştu. Bu yoğun taleplere kayıtsız kalmayarak, ekip arkadaşlarıma talimat verdik. Ekip arkadaşlarımızın yoğun çalışmaları sonucunda burada yeni bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin fiziksel aktivitelerini yapabilecekleri fitness salonumuzda çalışmalarımızı nihayete erdirdik. Hayırlı olsun inşallah.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.