banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

GTO Başkanı Aslantaş’tan İSO İLK 500’de yer alan o şirkete tebrik ziyareti

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş’tan İSO İlk 500’de 400. sırada yer alan Legrand Elektrik Sanayi A.Ş.’ye tebrik ziyareti. 

15 Ağustos 2024 02:44
GTO Başkanı Aslantaş’tan İSO İLK 500’de yer alan o şirkete tebrik ziyareti

Gebze Ticaret Odası adına aynı konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamanın içeriği şöyle:

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş; İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı, “Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” sıralamasında ülkemiz sanayi ve ticari hayatına yön veren köklü ve güçlü kuruluşlara ev sahipliği yapan Gebze Ticaret Odası üyesi 70 firmanın yer almasından duyduğu memnuniyetle, bu listeye giren üyelerimizden Legrand Elektrik Sanayi A.Ş. firmasına ziyaret gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte; İSO Türkiye'nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması’nda 400. sırada yer alan Legrand Elektrik Sanayi A.Ş. tebrik ziyaretinde bulundu. Legrand Elektrik Sanayi A.Ş. Ülke Müdürü CEO Levent Ilgın bu nazik ziyaret ve destekleri için GTO heyetine teşekkür etti. Ziyarette, iki kurum arasında iş birliği ve destek mesajları verilerek bu tür ziyaretlerin bölgedeki sanayi kuruluşlarının desteklenmesi ve tanıtılması açısından önemli olduğu belirtildi.

 Başkanımız Abdurrahman Aslantaş; Gebze Ticaret Odası olarak, bölgemizin kalkınması için 25 bini aşan üye sayımız ile var gücümüzle çalışıyor, firmalarımızın gelişim odaklı büyümeyi gerçekleştirebilmesi adına hizmetlerimizi kesintisiz sürdürmeye gayret ediyoruz diyerek; kentimiz ve ülkemiz için çalışarak katma değer üreten Legrand Elektrik Sanayi A.Ş. firması kurucuları, yöneticileri ve çalışanlarını İSO ilk 500 listesinde yer almalarından dolayı tebrik edip, başarılarının artarak devamını diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.