banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Manav kadınlar adına başkan Büyükakın’a seslendi: Kandıra’da çöp tesisi istemiyoruz 

Kandıra’ya çöp tesisi yapılmak istenmesine bir tepkide Kocaeli Kadın Dayanışması ve Manav Kültürünü Tanıtma Derneği’nden geldi.  

15 Ağustos 2024 04:38
Manav kadınlar adına başkan Büyükakın’a seslendi: Kandıra’da çöp tesisi istemiyoruz 

Kocaeli Kadın Dayanışması ve Manav Kültürünü Tanıtma Derneği Başkanı Kezban Çetinkaya Atıcı’nın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Kandıra’da bölgemiz için doğru olmayan ve hemşerilerimizin istemediği bir tesisi yapmanın bir bedeli elbet olacaktır. Biz Manav Kadınları olarak kültürel ve sosyal dokuyu zedeleyecek, doğayı tahrip edecek bir tesisin başlı başına toplumsal bir faciaya yol açacağını görüyoruz.

Sayın Tahir Büyükakın başkanımız toplumsal duyarlılığa ve bölgenin değerlerine önem veren, yok saymayan biridir ve bu yüzden de özellik ile manavlarda çok sevilir. Bu sevginin zarar görmesini biz istemeyiz ama bu çöp fabrikasının ben geliyorum sesini de duymak istemeyiz.  Eğer her şeye rağmen olur ise, her şeye rağmen bir bedeli olur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.