banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ölmez’den Kandıra’da çöp tesisi yapılmasına tepki gösteren İzmitli Meclis üyelerine cevap 

Ölmez’den Kandıra’da çöp tesisi yapılmasına tepki gösteren İzmitli Meclis üyelerine cevap: Önce İzmit’te Kandıralıların oturduğu mahallelerdeki sorunları çözün. 

15 Ağustos 2024 05:28
Ölmez’den Kandıra’da çöp tesisi yapılmasına tepki gösteren İzmitli Meclis üyelerine cevap 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP’den İzmitli iki meclis üyesinin Kandıra’da çöp tesisi yapılmasına tepki göstermesine Başkan Erol Ölmez’den cevap geldi: “İzmit’teki arkadaşlardan özellikle rica ediyorum her önüne geldiği zaman siyasi malzeme olarak Kandıralıları kullanmasınlar. (İzmit’te) Kandıralıların yerleştiği Yeşilova, Bekirdere, Tavşantepe, Yenişehir gibi mahallelerdeki sorunları çözsünler. Biz daha çok mutlu oluruz.”

BİZ BU ŞEHRİN HASIYIZ

“Biyo kurutma tesisi, Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin uhdesinde tüm Kocaelimiz için yapılan bir tesistir. Bunun yükü Kandıra‘ya kaldıysa, biz bin 300 yılından beri bu memleketin hasıyız, Akçakoca‘nın torunlarıyız bu yükü de çekeriz. Kocaeli‘ye bugüne kadar gelen herkesi kucakladık.”

İZMİT’İN YARISI KANDIRALI

“İzmit’in de yarısı Kandıralıdır. İzmit’i de kucaklarız. İzmit’in sorunlarını çözmekte de elimizden geleni yaparız. Alikahya‘daki kardeşler de bizim kardeşimizdir. Eğer bugün Kocaeli’de bir atık bertarafı düşünülecekse bunu en çok İzmit dertlenenmelidir. İzmit bizimle beraber hareket etmelidir. Bugüne kadar kıymetli belediye başkanımızı da yanımızda görmek isterdik. Seçilen bölgede vatandaşlarımızın yer seçimi konusunda, tesisin teknik çalışması konusunda, bilgilendirmeler de yapılmıştır.”

BİLMEDEN AHKAM KESİYORLAR

“Burada konuşan CHP meclis üyesi bilgilendirme olmadı diyor ama iki saat bu konuda ahkam kesti. İzmit’teki arkadaşlardan özellikle rica ediyorum her önüne geldiği zaman siyasi malzeme olarak Kandıralıları kullanmasınlar. (İzmit’te) Kandıralıların yerleştiği mahallelerdeki sorunları çözsünler. Biz sorunlarımızı çözeriz. Biz Büyükşehir’le beraber devam ederiz. (Kandıralıların yerleştiği) İzmit Yeşilova’da iki sene insanlara (kaldırım yapımı) çile çektirdiler. Tavşantepe Mahallesi’nde Şehir Hastanesi’ne bir geçiş veremediler. Olayı başka yönlere çektiler. 28 Haziran Mahallesi’nde, Bekirdere Mahallesi’nde, Yenişehir Mahallesi’nde Kandıralılar neler çekiyor ilk önce kıymetli meclis üyelerimiz ve başkan hanıma onları çözsünler. Biz o zaman daha çok mutlu oluruz. Eğer bu sorunun çözümünde katkı vereceklerse, bize alternatif yer önersinler biz de destek oluruz”.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.