banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet'ten AKP'li başkanlara: Kaçak güreşmek bu olsa gerek!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AKP'li belediye başkanlarının sıkıştıklarında kendisine sataştığını belirterek, "Kaçak güreşmek bu olsa gerek" ifadeleriyle tepki gösterdi. 

16 Ağustos 2024 22:17
Hürriyet'ten AKP'li başkanlara: Kaçak güreşmek bu olsa gerek!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, AKP’li belediye başkanlarının sıkıştıklarında kendisine sataştığını belirtti. Hürriyet, bu tavrın değişmediğini ifade ederek, " Kocaeli’de AKP’li belediye başkanlarının seçmenlerine açıklayamadıkları şeyler olduğunda ya da seçmenlerinin karşısına çıkacak yüzleri olmadığında, kısacası her sıkıştıklarında yaptıkları en iyi şey Fatma Kaplan Hürriyet’e sataşmak oluyor. Üstelik ağzımı açıp tek bir kelime bile söylemediğim halde de tavırları değişmiyor. Kaçak güreşmek bu olsa gerek.

“GÜLÜMSE İZMİT, GÜLÜMSE KOCAELİ”

Hürriyet, söz konusu belediye başkanlarına seslenerek, "İyi ki Fatma Kaplan Hürriyet var. Yoksa nasıl kaçak güreşeceksiniz değil mi? Çok ilginçsiniz gerçekten. Bana sataşmakla harcayacağınız zamanı gidin seçmeninize anlatın. Cevap verip de nefesimizi harcamaya değmez anlar yaşanıyor. Ama bu kent için çok üzücü. Hepiniz yüzbinlere varan oy kaybettiniz. Hala akıllanmadınız! Hikâye bu kadar işte. Biz ise sizin tüm gereksiz sataşmalarınıza rağmen, Gülümse İzmit Gülümse Kocaeli diyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.