BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

GTÜ ile Kocaeli SGİM arasında iş birliği protokolü 

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) ile Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGİM) arasında, "Emekliler Yılı" kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetlere ilişkin iş birliğini sağlamak amacıyla bir protokol imzalandı.  

19 Ağustos 2024 06:05
GTÜ ile Kocaeli SGİM arasında iş birliği protokolü 

Protokol, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar ve Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Ünlü tarafından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Damla Arısan’ın da katılımıyla Rektörlük Toplantı Salonu'nda imzalandı.

Protokol kapsamında, GTÜ emeklilere yönelik eğitim ve sosyal imkanlar sunacak. Bu çerçevede, yeni eğitim programları açılacak veya mevcut programların kapasitesi artırılarak emeklilere ücretsiz ya da indirimli katılım imkanı sağlanacak. Ayrıca, Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile iş birliği içinde akademik etkinlikler düzenlenecek ve uzman emeklilerin ders verebilmesi için gerekli kolaylıklar sunulacak. Emekliler, üniversitenin yabancı dil, uzaktan eğitim programları, sosyal tesisleri ve kütüphanelerinden de özel tarifelerle faydalanabilecek.

SGİM ise, GTÜ'nün emeklilere sunduğu ayrıcalıklar ve etkinlikler hakkında bilgilendirme yapacak ve bu duyuruları emeklilere özel internet sitesi, uygulama ve diğer iletişim kanallarında yayımlayacak. Ayrıca, üniversite ile iş birliği içinde düzenlenecek etkinliklerin duyurulması, mekân ve konuşmacı desteği gibi konularda gerekli koordinasyonu sağlayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.