banner517

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sahte personel formu üzerinden İzmit Belediyesi’ne çamur attılar!

Sosyal medyada İzmit Belediyesi’ne yönelik orijinal halleri ile oynanmış sahte iş başvuru formları üzerinden başlatılan karalama kampanyasına ilişkin hukuki adımlar atılacağı duyuruldu ve vatandaşlar uyarıldı. 

19 Ağustos 2024 17:49
Sahte personel formu üzerinden İzmit Belediyesi’ne çamur attılar!

İşte o açıklamanın içeriği: 

İzmit Belediyesi olarak sosyal medya platformlarında paylaşılan bir görsel üzerinden yürütülen asılsız iddialara ilişkin açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Son günlerde, Belediyemizin kariyer portalında yer alan başvuru formuna ait olduğu iddia edilen ve medeni durum seçenekleri arasında, "Evli" yerine "Kötü" ifadesinin bulunduğunu gösteren bir görsel, bazı mecralarda paylaşılmaktadır. 

Bu görselin, üzerinden oynanmış, tamamen yanlış ve yanıltıcı olduğunu, belediyemiz tarafından kullanılan kariyer portalında böyle bir seçeneğin asla yer almadığını belirtmek isteriz.

Belediyemiz, insan kaynakları süreçlerinde şeffaflık ve eşitlik ilkelerine sıkı sıkıya bağlıdır. İş başvurusu formumuzda medeni durum seçeneği olarak yalnızca "Evli" ve "Bekar" seçenekleri bulunmaktadır. Paylaşılan görselin üzerinde yapılan manipülasyonlar, İzmit Belediyesi’ni ve çalışanlarını zan altında bırakmak amacı taşımaktadır.

Bu tür yanıltıcı bilgi ve manipülasyonlara karşı vatandaşlarımızı dikkatli olmaya davet ediyor, konuyla ilgili gerekli hukuki adımların atılacağını kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

İzmit Belediyesi olarak, her zaman eşitlik, şeffaflık ve doğruluk prensipleri çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğimizi vurgular, vatandaşlarımıza güvenli ve doğru bilgilere ulaşmaları konusunda destek olmaktan memnuniyet duyarız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.