banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

TBF Başkanı Tuncer'den antrenör adaylarına: Türk Biniciliğine şampiyonlar yetiştirin 

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Engin Tuncer, federasyonun KASK-Kocaeli Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde açtığı Ulusal 1.Kademe Antrenör Uygulama Kursuna katılan Antrenör Adaylarına yaptığı konuşmada, Türkiye Biniciliğinin gelişmesinde Antrenörlerin büyük önemi ve çabalarının olduğunu bildiklerini belirtti.  

21 Ağustos 2024 16:32
TBF Başkanı Tuncer'den antrenör adaylarına: Türk Biniciliğine şampiyonlar yetiştirin 

KASK Kocaeli Atlı Spor Kulübü Başkanı Savaş Demirtaş'ın ağırladığı Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Engin Tuncer, Ulusal 1.Kademe Antrenör Uygulama Kursuna katılan Antrenör Adaylarına, ' Türk Biniciliğine Şampiyonlar yetiştirin. Biniciliği gelişmesi için Antrenörlerin eğitiminin önemli olduğuna inanıyoruz. Sizlerin gelişim için eğitim faaliyetlerine devam edeceğiz 'dedi. 

Türkiye Binicilik Federasyonun açtığı Ulusal 1.Kademe Antrenör Uygulama Kursunda TBF Eğitmeni Ali Ekber Ün 5 gün sürecek kursta 16 Antrenör adayına Binicilikle ilgili At terbiyesi, Yarışmalara hazırlık, sporcularını eğitimi konularında teorik ve uygulamalı bilgiler verecek ve yapılacak sınavla kurs tamamlanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.