banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Turizmin selasını okudu

Fethiye'de bir turizm acentesi sahibi eline megafon alarak sokak arasında turizmin selasını okudu. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 

22 Ağustos 2024 15:44
Turizmin selasını okudu

Fethiye Hisarönü'nde turizmcilik yapan bir kişi, turizm sektörünün içinde bulunduğu duruma dikkat çekmek için sıra dışı bir protesto gerçekleştirdi. Eline megafon alarak sokak arasında turizmin selasını okuyan turizmci, "Türkiye Cumhuriyeti'nin gelir kaynaklarından biri olan turizm, Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ovacık mezarlığında toprağa verilecektir." şeklinde anons yaptı. Bu esprili ve bir o kadar da düşündürücü protesto, çevredeki vatandaşların dikkatini çekerken, görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Kullanıcılar, turizm sektöründe yaşanan fahiş fiyat artışlarına dikkat çekerek, turizmcilerin bu duruma çözüm bulması gerektiğini savundu. Olay, sektördeki mevcut sorunlara mizahi bir dille ışık tutarken, vatandaşların tepkisi ise gündeme damgasını vurdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.