banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bolu’daki yangına müdahale için Körfez’den iş makineleri gönderildi

Körfez Belediyesi, Kızılcahamam’da başlayan ve Bolu’ya da sıçrayan yangına müdahale için iş makinelerini bölgeye gönderdi 

22 Ağustos 2024 02:40
Bolu’daki yangına müdahale için Körfez’den iş makineleri gönderildi

Körfez Belediyesi, Kızılcahamam’da başlayan ve Bolu’ya da sıçrayan yangına müdahale için iş makinelerini bölgeye gönderdi. AFAD ile koordinasyon içerisinde yer alacak ekip içerisinde; bir grayder, bir tır çekici-lovbed ve bir binek araç yer aldı. Ayrıca bir tane de arazöz talep doğrultusunda yola çıkarıldı.

ÇALIŞMALARA BAŞLADILAR

Bolu Gerede Demirciler Köyü mevkiine hızlı bir şekilde ulaşan ekipler, çalışmalara katıldı. Sabah saatleri itibari ile grayder itfaiye ekiplerinin ulaşımını kolaylaştırmak için yol açma çalışmasına başlarken, zabıta ekipleri de çevre güvenliğine destekte bulundu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.