banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Motor Tutkunları Kocaeli’de buluşuyor: Bir tutku festivali başlıyor!

MotorBurda Fest 2024, 24 Ağustos Cumartesi günü Kocaeli’de motosiklet severlerle buluşuyor! Etkileyici motosiklet gösterileri, ünlü fenomenlerle söyleşiler, çekilişler ve daha birçok eğlenceli etkinlik sizleri bekliyor. 

22 Ağustos 2024 06:44
Motor Tutkunları Kocaeli’de buluşuyor: Bir tutku festivali başlıyor!

Sektörün önde gelen motosiklet modellerinin sergileneceği, tanınmış eğitmenlerle söyleşilerin yapılacağı, çekilişler ve göz alıcı motosiklet gösterilerinin sahne alacağı bu festival, adrenalin tutkunları için vazgeçilmez bir etkinlik olacak.

BİRBİRİNDEN ÖZEL ETKİNLİK VE GÖSTERİLER

24 Ağustos Cumartesi günü 12:00 – 23:00 saatleri arasında gerçekleşecek MotorBurda Fest’te birbirinden özel etkinlikler yer alıyor. Festivalde, motosiklet dünyasının heyecanını yaşayacağınız etkileyici motosiklet gösterileri, özel motosiklet sergileri ve çeşitli yarışmalar sizleri bekliyor. Ayrıca, Motopark TV'den Tolga Barış, Kolaçan TV'den Mevlüt Sağlam, Motosiklet İstasyonu'ndan Mustafa Güçlü, 100 Oktan TV'den Alişan Fidan ve Moto Limit Motosiklet Kulübü'nden Yasin Şengün ve Enduro Şampiyonu Mevlut Kolay gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşecek söyleşiler, motor tutkunlarını bilgi ve deneyim dolu bir atmosferde buluşturacak. Birkan Polat'ın motosiklet akrobasi gösterileri, Minik motocrosçuların büyük yeteneklerini sergileyeceği motosiklet gösterisi, bitki ve sukulent atölyeleri, Kymco Fan Kulübü Başkanı Emre K.’nın konuşması ve yarışmalar gibi birbirinden farklı deneyimler katılımcıları bekliyor. Günün sonunda, Kocaeli Film Festivalinin katkılarıyla açık hava sinemasında gösterilecek "Vespa" filmiyle etkinlik son bulacak. 

MOTORBURDA FEST 2024’E DAVETLİSİNİZ!

Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu tarafından ücretsiz düzenlenen bu festivale tüm halkımız davetlidir. Heyecan verici etkinlikte bir araya gelmek ve unutulmaz anlar yaşamak için festivalin renkli dünyasına adım atmaya hazır olun ! Motor tutkunları için kaçırılmayacak bir etkinlik olan MotorBurda Fest’te siz de yerinizi alın.

Etkinlik detayları

Giriş ücretsizdir 

Tarih: 24 Ağustos 2024 Cumartesi

Saat: 12:00 – 23:00

Yer: Motorburda Bahçe / Körfez Mahallesi, Ankara Karayolu Caddesi, No:22, 41040 İzmit / Kocaeli

https://motorburda.com.tr/motorfest/

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.