banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe çalışmaları yerinde inceledi

Derince Belediyesi ekipleri yaptıkları düzenlemelerle ilçede ihtiyaç duyulan noktaları adeta nakış nakış işlerken Başkan Gökçe devam eden çalışmaları yerinde inceliyor. 

22 Ağustos 2024 08:35
Başkan Gökçe çalışmaları yerinde inceledi

DÖRT MAHALLE, BEŞ AYRI NOKTA

İlçe halkına daha iyi hizmet verme hedefiyle çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, sürekli sahaya inerek halkla bir arada olmaya özen gösteriyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak beş ayrı noktaya giderek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Burada görev yapan çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Gökçe vatandaşlarla sohbet ederek, hal, hatır sormayı ihmal etmedi. Sırrıpaşa, Yenikent, Çenedağ ve Çınarlı mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Gökçe yaptığı değerlendirmede “Güne parklarımızda ve sokaklarımızda tamamlanan ve devam eden yenileme, bakım ve onarım çalışmalarımızı inceleyerek başladık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ve ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

ERTUĞRUL GAZİ VE BARIŞ MANÇO PARKLARI

Başkan Gökçe’nin inceleme yaptığı noktalar arasında yer alan Sırrıpaşa Mahallesi Ertuğrul Gazi Parkı’nı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri adeta baştan aşağı yeniledi. Yapılan düzenlemelerle birlikte parkın genel bakımı gerçekleşirken, oyun grupları, fitness aletleri ve oturma alanları boyanarak bakımları yapıldı.  Ağaç budamalarının tamamlandığı park içerisinde çöp kovaları yenilenirken, bitkilerin form bakım işlemleri de tamamlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yenikent Mahallesi Barış Manço Parkı’nda yine kapsamlı çalışmalara imza attı. Parkta bulunan oyun grupları ve fitness aletleri ekipler tarafından boyanırken, basketbol sahasının beton kısmının boya işlemleri devam ediyor. Barış Manço Parkı’nın yürüyüş yolları ve yeşil alanlarının düzenlemesi de yine tamamlanarak, halkın kullanımına sunuldu.

ARDAHAN SOKAK’TA ÜSTYAPI DÜZENLEMESİ

Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Gökçe, ilk olarak Çenedağ Mahallesi Ardahan Sokak’ta incelemelerde bulundu. Yaklaşık 150 metre uzunluğundaki sokakta yapılan çalışma ile birlikte bölge baştan aşağı yenilendi. Üstyapısı bozulan ve deforme olan sokakta mevcut parke zemin sökülerek, yerine sıcak asfalt serimi yapıldı. Başkan Gökçe Ardahan Sokak’ta yaptığı incelemenin ardından Çınarlı Mahallesi 15. Sokak ve 4. Sokak’ta çeşitli incelemeler gerçekleştirdi. Yapılan düzenlemeler ile birlikte 15. Sokak’ta yol parke tamiri gerçekleşirken, 4. Sokak’ta ise üstyapı çalışması yapılacak noktalarda hazırlıklar devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.