banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Aksoy ailesinin organize ettiği sünnet şölenine binletce kişi katıldı

Kentimizin tanınmış saygın iş insanlarından Cavit Aksoy ile Şenay Aksoy’un oğulları Enes’in sünnet düğünü geçtiğimiz gün gerçekleşti. Körfez Hereke Kültür Merkezi’nde düzenlenen sünnet cemiyeti kent genelinden çok sayıda davetliyi bir araya getirdi. Düğün merasiminde delikanlılığa adım atan Enes’in kirveliğini ise Cavit Aksoy’un ortağı ve kent siyasetinin saygın simalarından olan Emin Öztürk yaptı. 

22 Ağustos 2024 12:52
Aksoy ailesinin organize ettiği sünnet şölenine binletce kişi katıldı

Binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen görkemli merasimde ünlü sanatçılar da sahne aldı. Cavit Aksoy ve eşi Şenay Hanım ile kirve Emin Öztürk ile eşi Ayfer Hanım, cemiyete katılmak üzere Kültür Merkezi’ne gelen konuklarını büyük bir nezaketle karşıladı, ardından tüm masaları tek tek gezerek davetlilerin sorunsuz şekilde ağırlanmasını sağladı.

ÇAÇAN VE ÇUKAN SAHNE ALDI

Bu organizasyonda ilk olarak merhum sanatçı Burhan Çaçan’ın yeğeni Yavuz Çaçan sahne aldı. Söylediği şarkılarla katılımcıların büyük alkışını alan Çaçan’ın ardından bu kez kentimizin önemli sanatçılarından biri olarak bilinen, özellikle katıldığı “O Ses Türkiye” yarışmasındaki başarısı ile ülke genelinde ses getiren Nurullah Çukan, seslendirdiği şarkılarla büyük alkış aldı.

LATİF DOĞAN GECEYE RENK KATTI

Gecenin finalini ise ünlü türkücü Latif Doğan yaptı. Katıldığı her programda kitleleri coşturan bir sanatçı olarak bilinen Latif Doğan, en güzel eserlerini katılan konuklar için seslendirdi. Cemiyete katılanlarda birbirinden güzel şovlarla geceye renk katan ünlü türkücünün şarkıları eşliğinde bol bol halay çekip eğlendi.

GENİŞ KATILIM 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, Derince İlçe Nüfus Müdürü Suat Demir, Dünya AVM’lerinin sahibi Tuncay Demir, Vildan Mağazalarının sahibi Ayhan Yütük, Sebil Point Mağazalarının sahibi Nazım Şeker, iş insanı Faruk Mamik, YRP Körfez İlçe Başkanı Ümit Pehlivan, iş insanı Veli Yıldız, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Mehmet Çöven, MHP İlçe Başkan Vekili Cevat Kara, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, farklı kentlerden gelen konuklar, Kocaeli iş dünyası, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının başkan yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.