banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de coşkulu bayram kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı, Derince'de büyük bir coşku ile kutlanmaya devam ediyor. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik Merkezi’nden başlayarak Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’ne kadar bando takımı eşliğinde yapılan kortej yürüyüşü, halkın büyük ilgisiyle karşılandı. Yürüyüş boyunca, Zafer Bayramı'na duyulan coşku, marşlar ve bayraklarla tüm sokaklara yayıldı. 

31 Ağustos 2024 04:44
Derince’de coşkulu bayram kutlamaları

Kortej Yürüyüşü Yapıldı

Derince Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılını düzenlediği etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. İki gün boyunda devam eden etkinliklerin ilk gününde kortej yürüyüşünün ardından konser programı organize edildi. Kortej yürüyüşü ile başlayan ilk gün etkinliklerine CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı, Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe ile eşi Av. Sibel Gökçe, CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yemen’in yanı sıra, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, çeşitli siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı. Yürüyüş boyunca birlik ve beraberlik mesajları verilerek Zafer Bayramı'nın 102. yılına özel duygu dolu anlar yaşandı.

Zehra'dan Unutulmaz Bir Konser

Kortej yürüyüşünün ardından, Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde düzenlenen etkinlikler kapsamında ünlü sanatçı Zehra sahne aldı. Zehra, geniş repertuarıyla konsere katılan vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Türk müziğinin sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, Derince halkının bayram coşkusuna eşlik etti. Etkinliklere Derince halkı yoğun ilgi gösterdi. Bayraklarla süslenen sokaklar ve Gösteri Merkezi, Zafer Bayramı’nın anlamına uygun bir atmosferdeydi. Kortej yürüyüşü esnasında ve konser boyunca coşku doruktaydı. 

“Zafer Bayramımız Kutlu Olsun”

Konser sonunda konuşan Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Sevgili konuklar çok kıymetli seyirciler öncelikle hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bayramların en büyüğü olan 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. 30 Ağustos bir halkın yeniden doğuşunun, mazlum halkların mücadelesinin tek örneğidir. Bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz. Biz de Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi ilelebet çağdaş muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için bütün gayretimizle sizlerle beraber çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İkinci Gün Kurtalan Ekspres Konseri

Katılımlarından dolayı konuklara teşekkür eden Başkan Gökçe, “İlk gün etkinliklerimizin ardından ikinci gün yine Derince Belediyesi Gösteri Merkezimizde efsane rock müzik gruplarımızdan Kurtalan Ekspres birbirinden güzel eserleri siz kıymetli halkımız için seslendirecek. 31 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak ücretsiz konserimize tüm halkımızı bekliyorum. Önümüzdeki dönemde de yine bu ve buna benzer bayramlarımızı en güzel şekilde hep birlikte kutlamaya devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.