BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitllere ücretsiz balık ekmek daveti

Orhan Karahasan Başkanlığı’ndaki İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ücretsiz balık ekmek dağıtımı yarın gerçekleştirilecek. 

31 Ağustos 2024 02:00
İzmitllere ücretsiz balık ekmek daveti

İşte o açıklamanın içeriği:

İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği yönetimi olarak 2006 yılında almış olduğumuz kararla geleneksel hale getirdiğimiz"1 Eylül Dünya Barış Günü ve Balık Av Sezonu" açılışı nedeniyle İzmitlilere ücretsiz balık ekmek vermeye devam edeceğiz. 

Bu sene 18.sini düzenleyeceğimiz balık festivali iskeleye bağlı 8 Tekne Balık Restoranın katılımı ile 1 Eylül Pazar günü saat 18:00'de başlayacaktır. İzmitli aileleri ücretsiz balık ekmek yemeye davet ediyoruz.  Savaşsız ve sömürüsüz daha adil dünya dileklerimiz ile balık av sezonunun bol ve bereketli geçmesini temenni ediyoruz

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.