BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İlyas Salman öldü mü?

Oyuncu İlyas Salman kendisi hakkında sürekli çıkan 'öldü' iddialarına 12 gündür kayıp Narin Güran üzerinden cevap verdi. 

01 Eylul 2024 06:13
İlyas Salman öldü mü?

Sosyal medyada kendisi hakkında sürekli 'öldü' iddiaları ortaya atılan İlyas Salman sessizliğini bozdu.

Salman iddialara Diyarbakır'da 12 gündür bulunamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı hatırlatarak tepki gösterdi.

"ŞU KIZCAĞIZ BULUNSUN ARTIK"

Usta oyuncu "Beni seven arkadaşlar üzülmesin, gayet iyiyim. Sevmeyenler de beni periyodik olarak öldürmek gibi lüzumsuz işlerle uğraşmak yerine baskı oluştursunlar da şu kızcağız bulunsun artık. Bir işe yaramış olurlar. #NarinÇocuk" ifadelerini kullandı.

NARİN OLAYINDA SON GELİŞME

Diyarbakır'ın Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran hâlâ aranıyor.

Narin'in amcası olan köy muhtarı Salim Güran dün gözaltına alındı. Salim Güran'ın kullandığı araçtan elde edilen DNA örneklerinin Narin Güran'ın kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA örneği ile eşleştiği, bu nedenle amcanın şüpheli hale geldiği öğrenildi. Bu arada Narin'in annesi ve babasından da DNA testi için örnekler alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.