BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelenek bozulmadı, İzmit’te balık sezonu ücretsiz balık ekmek ziyafetiyle açıldı

Orhan Karahasan Başkanlığı’ndaki İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği yönetiminin 2006 yılında aldıkları kararla geleneksel hale getirdikleri 1 Eylül Dünya Barış Günü ve Balık Av Sezonu açılışı nedeniyle İzmitlilere yine ücretsiz balık ekmek ziyafeti çekildi. 

01 Eylul 2024 06:04
Gelenek bozulmadı, İzmit’te balık sezonu ücretsiz balık ekmek ziyafetiyle açıldı

İzmitli balıkçılar geleneği bozmadı ve yine sezon başlangıcında ücretsiz balık ekmek ziyafet, çekildi. Tekne balık lokantalarının da yer aldığı iskele üzerinde uzun kuyruklar oluştu. 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Kocaeli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş gibi isimlerde kendi elleriyle isteyen herkese balık ekmek ikram ettiler.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medya hesabından aynı konuyla ilgili yaptığı açıklamanın içeriği şöyle:

Marina Esnafı Dayanışma Derneği ve İzmit Balıkçılar Derneği'nin düzenlediği 18. Balık Festivali'nde, İzmit Marina'da balık sezonunu coşkuyla açtık. İzmitli hemşehrilerimizle buluşarak, halkımıza balık ekmek ikram ettik. 

İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Karahasan, İzmit Balıkçılar Derneği Başkanı Barboros Akkuş ve yönetimlerine, katılım sağlayan tüm tekne balık restoranlarımıza ve değerli esnafımıza teşekkür ediyorum. 

Bu tür etkinliklerle hem geleneklerimizi yaşatıyor hem de dayanışmamızı güçlendiriyoruz. Nice bereketli sezonlara birlikte yelken açmak dileğiyle.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.