banner517

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erdoğan'ın güzel anılarak devretmesini isterim

AKP Eski MKYK Üyesi Metin Külünk, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Külünk, "Sayın Cumhurbaşkanımız güzel anılarak devretmesini isterim" dedi. 

02 Eylul 2024 17:57
Erdoğan'ın güzel anılarak devretmesini isterim

12punto'da yayınlanan "Özge Uzun ile Filtresiz" programına katılan AKP Eski MKYK üyesi ve 24 - 25 - 26 Dönem milletvekili Metin Külünk, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekonomik sıkıntılara değinen Külünk, “Sayın Erdoğan emekçinin, işçinin, esnafın, dar gelirlinin, çiftçinin, köylünün her an yanında duran abisiydi, kardeşiydi, 'Bizim Erdoğan'dı, 'Bizim Tayyip'ti. Burası en güçlü stratejik noktaydı" diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANIMIZA OLAN GÜVEN AŞAĞI DOĞRU İNİYOR"

Servet sahiplerinin servetlerini AKP'nin istikrar döneminde katladığını belirten Külünk, "AKP sayesinde zenginleşmiş çevrelerin, dar-elit çevrelerin ki bunların diğer AKP öncesi zenginlerden hiçbir farkı yok" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyolojisinin erdiğini söyleyen Metin Külünk, “Sayın Erdoğan sizin bu sorduğunuz soruyu kendisi sormak ve cevaplamak zorunda, çünkü sokak artık, 'Cumhurbaşkanımız çok iyi, etrafı çok kötü' cümlesini aştı. Üzülerek ifade ediyorum; 3-4 sene evvelki Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güven aşağı doğru iniyor” ifadelerini kullandı.

"GÜZEL DEVRETMESİNİ İSTERİM"

“Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanlığı gibi devletin liderliğini en nihayetinde devredecek” diyen Külünk, şunları aktardı: “Güzel devretmesini isterim. Güzel anılarak devretmesini isterim. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ülkeye kazandırdıkları, başarıları, bir başarı hikayesi var. Fakat başarıların yanında eksiklikler, hatalar, boşluklar var."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.