banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Önce mesajla veda etti, sonra intihar etti

Başikelele’de 32 yaşındaki Cüneyt Çelik önce sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı, daha sonra Yuvacık Beşkayalar Tabiat Parkı Rasim Kayalıkları’nda silahla kafasına sıkarak intihar etti, cansız bedeni de kayalıklardan aşağıya yuvarlandı. 

02 Eylul 2024 22:43
Önce mesajla veda etti, sonra intihar etti

Başiskele’de ikamet eden Cüneyt Çelik’in intihar etmeden önce sosyal medya hesabından paylaştığı o mesajın içeriği şöyle:

Hayatım boyunca her ne yapıyorsam insanlara dokunsun, katkı sağlasın diye çalıştım. Küçük büyük ya da ederinden fazla olur demeden kendi işimmiş gibi özveriyle çalıştım. Ki gönül rahatlığıyla bu işi ben yaptım ve işin sahibi de bunu kazandı diyebiliyim diye.

Hiç bir maddiyet önceliğim olmadı. Belki biraz da olmalıydı ama bizim genimizde yok. Keşke daha fazla insana dokunan, insanlara ve biraz da olsa ülkeme katkı sağlayan işlerin bir parçası olabilseydim. 

Zaman 32 yıllık hayatımda öğrendiğim bir kaç şey: Keyfiniz olmasa da, içiniz kan ağlasa da karşınızdaki insanlara bir tebessümü borç bilin. Aldığınız nefesin vergisi zekatı gibi düşünün. Paylaşarak çoğalır çünkü mutluluk.
Hayatımın her anında tüm kalbimle insanlara tebessüm ettim. İnsanların arkamdan söyledikleri umurumda olmadı. Bir de kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırın. İş temposuyla kendimizi tüketen bir çukura çekiyoruz. 

Hiçbir patron, hiçbir iş veya maaş bizden değerli değil. Sonrasında o hasarı düzeltmek zor oluyor. 30 yaşınıza kadar ne kadar fazla yerde ne kadar tecrübe edinirseniz, ne oluyor. 30 yaşınıza kadar ne kadar fazla yerde ne görürseniz o kadar iyi.

Ve doğaya kaçın. Bir çok şeyin tartışmasız ilacı. Ne kadar gereksiz şeylerle, gündemlerle hayatımızı mahvettiğimizi anlıyorsunuz. Yer Canım ailem. Onca emeğinize ve sevginize rağmen sizi yüzüstü bırakıyorum ama inanın başka bir bulamadım, gücüm kalmadı. 

Her şey için özür dilerim. Sizi çok seviyorum. Biraz olsun siz de seviyorsanız mutlu olduğumu bilerek hayatınıza devam edin. Son bir isteğim de işleri dolayısıyla ayrı düşen kardeşim Betül ve eniştem İsmet'in aynı yere tayin edilmesi. 

Belki birileri duyar ve anne baba ve çocuğunu bir araya getirir. İkisi de DSİ'de ama farklı şehirdeler. @dsigovtr @rterdogan Son sigaramı yaktım ve Beşkayalar Tabiat Parkına Rasim'in Kaya'ya doğru son yolculuğuma çıkıyorum. Kendinize iyi bakın. Sevgiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.