banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bülent Sarı: Kocaelispor'u her zaman siyaset üstü gördük

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, dün oynanan Kocaelispor- Amedspor karşılaşmasında yaşanan olaylara ilişkin bir açıklama yayımladı. 

03 Eylul 2024 19:28
Bülent Sarı: Kocaelispor'u her zaman siyaset üstü gördük

Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Kocaelispor bu kentin takımıdır. Sadece takımı değil ta kendisidir. Bugün sahada gördüklerimiz kabul edilemez hatalardır. Hatalardaki kasıt aşikardır. Yeşil Siyahlı takımımızın aleyhine verilen kararlar bizi şampiyonluk yolundan döndürmeyecektir. 

Kocaelispor önümüzdeki sezon Süper Lig'e kalıcı bir şekilde yükselecek. Bunun için sahada, sokakta ve her zeminde halkın takımının yanında halkımızla birlikte yekvücut olarak duracağız. 

Kocaelispor'u her zaman siyaset üstü gördük ve görmeye devam edeceğiz. Bu bilinçle kentin tüm paydaşları ile birlikte mücadelemiz devam edecek.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.