banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Kılınçsoy istifa etti

İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy görevinden istifa etti. 

03 Eylul 2024 01:06
İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Kılınçsoy istifa etti

Orhan Kılınçsoy sosyal medya hesabından şu sözlerle istifasını duyurdu:  Kuruluşundan beri her kademesinde hizmet ettiğim İYİ Parti ailesinin bir ferdi olarak 2019 yılından itibaren İlçe Başkanlığını yürüttüğüm Karamürsel İlçe Başkanlığından hem partimizin önümüzdeki süreçte daha verimli kurumsal kimliğinin canlanması adına siyasi olarak partimize daha verimli noktada hizmet etmek adına İlçe Başkanlığı’ndan istifa ediyorum.

Bugüne kadar tanıdığım beraber yol yürüdüğüm desteklerini benden esirgemeyen Kocaeli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan’a, Geçmiş dönem il başkanlarımız mekanı cennet olsun Şanbaz Yıldız’a, Nusret Acur’a, Genel Başkan yardımcımız Cumali Durmuş’a ve İYİ Parti İl başkanımız Mehmet Kamil Şirin’e şükranlarımı sunuyorum. Bana destek olan yol arkadaşlarım ve Karamürsel halkına teşekkür ediyorum. Daha güzel günlerde memleketimize hizmet etmek bizlerin en büyük vazifesidir. Saygılarımla.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.