banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mustafa Can’dan siyasi partilere çağrı: Okul masraflarında ailelere destek olalım

Saadet Partisi saflarında siyaset yapan Mustafa Can siyasi partilerin temsilcilerine okula giden çocukları olan ailelere destek olunması çağrısında bulundu.  

03 Eylul 2024 14:47
Mustafa Can’dan siyasi partilere çağrı: Okul masraflarında ailelere destek olalım

Mustafa Can’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Öncelikle siyasi partilerimizin değerli temsilcileri yaşadığımız günler ekonomik olarak çok sıkıntılı geçmekte ve bu günlerde Sonbahar mevsimi ile beraber havalar soğuyacak, ısınma giderleri artacak. 

Özellikle okullar açılıyor. Her anne ve babanın çocuklarının en güzel eğitimi almasını ve arkadaşları gibi olmasını ister, mutlu ve huzurlu olmasını ister. 

Yaşadığımız şartlar hepimizi zorluyor ancak bizler anne ve babalar olarak kendimizden fedakarlık yapar, giymez giydirir, yemez yediririz. Ancak çocuklarımız olmazsa olmazımızdır demem odur ki okullar başlıyor. 

Her şey ateş pahası. Siyasi parti teşkilatları (Reklama dökmeden, kişilerin onurunu incitmeden) Her mahallede Okula başlayan yavrularımıza beslenme çantası Okul çantası kırtasiye olarak kendilerine ulaştırmalı. Bu görevi kadın kollarınızla yapabilirsiniz. Bu hepimizi mutlu edecektir Saygılarımla.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.