banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DER-MEK’te son başvuru 13 Eylül

Yeni eğitim-öğretim yılında 7 ayrı kurs merkezinde hizmet verecek olan Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda kayıtlar devam ediyor. 

05 Eylul 2024 05:10
DER-MEK’te son başvuru 13 Eylül

Derince Belediyesi tarafından düzenlenen ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde yürütülen Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) için kayıtlar devam ediyor. Yeni eğitim-öğretim yılında 7 ayrı kurs merkezinde hizmet verecek olan DER-MEK, vatandaşlara mesleki ve kişisel gelişim imkanı sunarak, farklı alanlarda eğitim almayı hedefleyen bireyleri bir araya getiriyor.  Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar için kayıt süreci devam ediyor. Başvurular, 13 Eylül Cuma günü sona erecek. Bu tarihe kadar müracaat eden katılımcılar, çeşitli branşlarda verilecek eğitimlerden yararlanma şansı bulacak. 

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

DER-MEK farklı branşlarda düzenlenen eğitimlerle, el sanatlarından bilgisayar eğitimlerine, dikiş kurslarından aşçılığa kadar geniş bir yelpazede seçenek sunuluyor. Bu kurslara başvurmak isteyen vatandaşların, kurs merkezlerine öğrenim belgesi fotokopisi ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Kurslardan faydalanmak isteyenler Kusachi Kültür Merkezi, Yenikent Kültür Merkezi, İbni Sina Mahalle Konağı, Çınarlı Mahalle Konağı, Fatih Kurs Merkezi, Mersincik Mahalle Konağı ile Sırrıpaşa Gençlik merkezlerine müracaat edebilir. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 223 10 11 ve 233 39 53 numaralı telefonlardan iletişime geçebilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.