banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO Başkanı Bulut’un yoğun ziyaretçi trafiği

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çeşitli kurum ve kuruluşlardan konuklarını ağırlamaya devam ediyor.  

07 Eylul 2024 22:36
KOTO Başkanı Bulut’un yoğun ziyaretçi trafiği

Bu kapsamda son olarak; Vakıfbank Bölge Müdürü Kadem İlgin, İş Bankası İzmit Şube Müdürü Serkan Özlü, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı İl Başkanı Esat Muratoğlu ve dernek yönetimi, Kocaeli Yayıncılar ve Kitapçılar Derneği’nin yeni Başkanı İlhan Yılmaz, Onursal Başkanı Mustafa Anayurtlu ve dernek yönetimi, Kocaelispor Hodri Meydan Taraftar Derneği Başkanı Yunus Emre Sönmez ve dernek yönetimi ile Kocaeli, Artvin, Batum Havalısın Dernekleri Federasyonu (KARBAFED) önceki dönem ve Onursal Başkanı Mikail Kalyoncu, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek Başkan Bulut ile görüşme gerçekleştirdi. KOTO’nun tüm kentin ortak istişare üssü olduğuna dikkat çeken Başkan Bulut, ziyaretçilerinin çalışmaları hakkında bilgi alarak KOTO’nun faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yaptı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.