banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çiğdem ile Hüseyin evlilik yolunda ilk adımı attılar

Başiskele’de yaşayan Çiğdem Sarıkan ile Hüseyin Kaygusuz evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Kalabalık davetli topluluğunun hazır bulunduğu törende yüzükleri takılan gençlerin mutlulukları görülmeye değerdi. 

08 Eylul 2024 05:55
Çiğdem ile Hüseyin evlilik yolunda ilk adımı attılar

Kocaeli’nin tanınmış ve renkli esnaflarından Metin Sarıkan ile Ayten hanımın laborant olan kızları Çiğdem ile Köksal Kaygusuz ile Muazzez hanımın polis olan oğulları Hüseyin nişanlandı.

Kullar Fetih Kültür Merkezi’nde düzenlenen nişan törenine Sarıkan ve Kaygusuz ailelerinin yanı sıra, iki ailenin dostları ve gençlerin arkadaşlarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Gençlerin yüzükleri gelin adayının amcası Naim Sarıkan ile damat adayının babası Köksal Kaygusuz tarafından takıldı.

Nişana ev sahipliği yapan Ayten-Metin Sarıkan çifti tüm konuklarıyla yakından ilgilenerek kusursuz bir ev sahipliği yaptılar. Tebrik ve takı yağmuruna tutulan gençlerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.