banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Polat Alemdar ile başladı, Dilan Polat ile bitecek

Kara para aklama suçlamasıyla yargılanan ve 40 yıla kadar hapsi istenen Engin Polat'ın tahliyesi siyasetin gündeminde. 

08 Eylul 2024 03:22
Polat Alemdar ile başladı, Dilan Polat ile bitecek

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezası ile yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın davasında, Engin Polat hakkında tahliye kararı verildi. Tahliye kararı kamuoyunda tartışmalara neden olurken dikkat çekici bir yorum da Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun'dan geldi. 

"22 YIL SONRA DİLAN POLAT'IN TEMSİL ETTİĞİ DÜZENE GELDİK"

SÖZCÜ TV'de katıldığı yayında Uzun, "AKP'nin hikayesi Polat Alemdar'la başladı,  Dilan Polat ile bitecek gibi görünüyor. Hatırlayın Kurtlar Vadisi dizisini, 2002-2003'te AKP'nin ilk yıllarında başlayan diziydi. Orada Polat Alemdar karakteri vardı. O dizi neyi anlatıyordu? Ülke masonik yapılardan, dış güçlerin etkisiyle baronlar yönettiği, devleti asıl yönetenler ve devlette etkisi olanlar böyle bir heyet var. Bir tane de milli hassasiyeti yüksek bir Anadolu genci, istihbaratçı var. Onların hepsiyle mücadele ediyor. Bu AK Parti de böyle. Anadolu'nun gerçek çocukları, bu toprakların çocukları hakim olacak, gerçek bir adalet düzeni tesis edeceğiz diye geldiler. 22 yıl sonra Dilan Polat'ın temsil ettiği düzene geldik. Kara para iddiası, devletin soyulması, vatandaşın söğüşlenmesi var. Ciddi bir ahlaki çöküntü ve adaletsizlik var. İtimadın çalındığı bir durumdayız.  Esas meselemiz bu, esas mücadele etmemiz gereken bu." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.