banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’teki geleneksel köy mevlidine yoğun katılım

İzmit Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cengiz Özcan ve Meclis Üyesi Celal Hülür Süleymaniye Mahallesi Geleneksel Köy Mevlidine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. 

08 Eylul 2024 03:20
İzmit’teki geleneksel köy mevlidine yoğun katılım

İzmit Belediyesi saha programlarına aralıksız devam ediyor. İzmit Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cengiz Özcan ve İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Celal Hülür Süleymaniye köyünde gerçekleştirilen geleneksel mevlit programında vatandaşlarla buluştu. Köy sakinleri Başkan Vekili Cengiz Özcan ve Meclis Üyesi Celal Hülür’e ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar dilediler.

YOĞUN KATILIM

Etkinliğe İzmit Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cengiz Özcan ve İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Celal Hülür’ün yanı sıra Süleymaniye Mahalle Muhtarı Mustafa Balkan, Sapakpınar Mahalle Muhtarı Ejder Okumuş, Akmeşe Sultaniye Mahalle Muhtarı Fikri Yıldız ve Ortaburun Mahalle Muhtarı Yüksel Özcan ve çok sayıda vatandaş programa katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.