banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de yeni eğitim - öğretim dönemi etkinlikleri o okulda gerçekleştirildi

2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı dolayısıyla Derince’de düzenlenen İlköğretim Haftası etkinlikleri kutlama programı Şükrü Aracı İlkokulu’nda gerçekleşti. 

09 Eylul 2024 23:07
Derince’de yeni eğitim - öğretim dönemi etkinlikleri o okulda gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı yaklaşık 20 milyon öğrencinin ders başı yapması ile birlikte başladı. İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Derince’de düzenlenen kutlama programı Şükrü Aracı İlkokulu’nda gerçekleşti.

Program Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Erin, ilçe protokolü ve eğitim camiasının katılımı ile yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Erin ve Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli yeni eğitim dönemine yönelik selamlama konuşması yaptı. Öğrencilerin çeşitli gösterilere imza attığı etkinlikler ilçe protokolünün ilk ders zilini çalmasıyla birlikte sona erdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.