banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Demokratlar yeni bir parti mi kuracak?

Kendilerine Hür Demokratlar adını veren, Kocaeli’de çok tanınan İbrahim Artvinli’nin de aralarında olduğu merkez sağ siyasetinin önemli isimleri yeni bir parti kurmak, ya da büyük kongreye zorlayarak Demokrat Parti saflarında yerlerini almak gibi hedeflerin masaya yatırılacağı geniş katılımlı bir toplantı daha tertip ettiler. 

11 Eylul 2024 02:29
Demokratlar yeni bir parti mi kuracak?

DYP Kocaeli eski Milletvekili İbrahim Artvinli, demokratları tek çatı altında toplamaya yönelik çalışmalara öncülük etmeye devam ediyor. 

Artvinli, ülkesini, milletini seven herkesi yanınızda görmek istiyoruz. Mesele vatansa gerisi teferruattır’ şeklindeki sözlerle de hiç bir göreve takip olmadığının altını çiziyor.

Kocaeli’de sevilen ve saygın bir isim olan İbrahim Artvinli’den alınan bilgiye göre Hür Demokratlar, 21 Eylül Cumartesi günü saat 13.00’de İstanbul Sarıyer’de İstinye Park’a 100 metre mesafedeki İbrahim Cevahir Kültür Vakfı’nda bir araya gelecekler. 

Demokrat misyonu içinde yer alan bütün partilerin yöneticileri de davetli. Katılanlar tek tek söz alacak ve görüşlerini herkesle paylaşacak. 

Amaç tek çatı altında toplanarak ya yeni bir parti kurmak, ya da yöneticilerini kongreye zorlayıp DP saflarına iltihak ederek iktidara alternatif güçlü bir yapının ortaya çıkmasını sağlamak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.