banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kartepe Belediyesi ciddiyetsiz çalışıyor!

Kartepe’de yaşanan sorunlarla ilgili tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Belediye yetkililerinin çok basit işlerde bile sınıfta kaldıkları, ciddiyetsiz çalıştıkları gün gibi ortada. İşte bu duruma dair bir örnek daha.. 

12 Eylul 2024 06:41
Kartepe Belediyesi ciddiyetsiz çalışıyor!

Uzun yıllar aktif olarak siyaset de yapan, Kartepe Eşme'nin saygın isimlerinden Ahmet Çetin Kocaağa, saldırgan bir köpek sorununun çözümünde bile gevşek davranan Kartepe Belediyesi yetkililerine sitem etti.

Kuşkusuz Kocaağa, köpeği öldürün de demedi. O bölgeden alın, araçlarımıza zarar veriyor. Gelip geçenlere saldırıyor dedi.

İşte aynı konuyla ilgili Ahmet Çetin Kocağa’nın sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımın içeriği:

Görüntüye bakan masum, sokak ortasında yatan bir köpek görür. Peki bu köpek üst üste aracınıza saldırıp iki defa tamponu, üçüncü defa da kaportanıza zarar verirse ne düşünürsünüz ? 

İlgili belediye birimini arar şikayetinizi dile getirirsiniz. Sorumlu davranıp insani duygularla gereğinin yapılması için yaptığınız şikayette " Daha öncede Mustafa Karacaoğlu sokaktan bununla ilgili değişik şikayetler aldık. Gittiğimizde bulamadık " gibi cevap almak size ne düşündürür? Bilemem..

Ancak bisikletli ya da, yaya bir kişi veya çocuk bu köpek tarafından zarara uğrarsa; belediye başkanlığını bilmem ama avukatlığı kimseyi zan altında kalmaktan kurtarmaz.. Buda böyle biline.. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.