banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP’lilerin soru önergesi engellendi mi? AKP’den yanıt geldi

AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Köksal Gümüş, Büyükşehir meclisi sonrası CHP’li isimlerin sosyal medya hesaplarında da paylaştıkları öğrencilerin sosyal ihtiyaçları için soru önergesi vermemiz engelledi şeklindeki iddialarına yanıt verdi. 

13 Eylul 2024 18:42
CHP’lilerin soru önergesi engellendi mi? AKP’den yanıt geldi

CHP’li meclis üyeleri sosyal medya hesapları üzerinden öğrencilerin sosyal ihtiyaçları için soru önergesi vermek istediklerini ama engellediklerini iddia etti. AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Köksal Gümüş’de durumun öyle olmadığını öne sürdü. 

SÖZ KONUSU FATMA HANIM OLDUĞUNDA HİÇBİR ŞEYİN SINIRI YOK

Meclis Üyesi Köksal Gümüş’ün açıklaması şu şekilde; Yalanın da bir sınırı olmalı! Âmâ, söz konusu Fatma Hanım olduğunda hiçbir şeyin sınırı yok. Öğrencilerin sosyal ihtiyaçları için soru önergesi vermek istediklerini ama engellediklerini söylediler. Sosyal medyaların da bunu yaydılar.

AMAÇ NE ÖĞRENCİLER, NE SOSYAL YARDIM

Ama Meclis Başkanı, Gebze Belediye Başkanımız ilgili komisyon incelesin, Büyükşehir’i bağlayan bir konu mu bakılsın, ona göre gündeme alalım dedi. Bu engelleme mi oluyor? Tabi ki, hayır. Ama amaç başka. Amaç ne öğrenciler, ne sosyal yardım. Maksat gündem olsun. Fatma Hanım şirin gözüksün! Sıfır icraat, on numara şova devam.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.