banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe’den Mevlid Kandili mesajı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe yayımladığı mesajda Mevlid Kandili’nin başta ilçe halkı olmak üzere İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. 

13 Eylul 2024 15:33
Başkan Gökçe’den Mevlid Kandili mesajı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gökçe mesajında şu ifadelere yer verdi; “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) dünyaya teşrif ettiği kutlu gece olan Mevlid Kandili'ne ulaşmanın sevincini ve huzurunu bir kez daha yaşıyoruz. Müslümanlar için büyük bir anlam taşıyan Mevlid Kandili'ni idrak ettiğimiz bu özel gecede, insanlığın huzur ve barış içinde yaşaması için dualarımızı yeniliyoruz. Toplumsal dayanışmamızı arttırarak hep birlikte daha güzel bir geleceğe yürürken, dualarımızın kabul olmasını ve sevdiklerimizle huzur içinde bir gün geçirmemizi diliyorum. Bu vesileyle başta kıymetli ilçe halkımız olmak üzere İslam aleminin ve tüm insanlığın Mevlid Kandili'ni en kalbi duygularımla kutluyorum”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.