banner517

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İnsanları açılış yaptık deyip keklediler!

DEM PARTİ Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen fakat faaliyete geçirilmeyen Dilovası Millet Bahçesini inceledi. Tahir Büyükakın’ın açılış yaptık diyerek insanları keklediğini söyleyen Gergerlioğlu, açılmamış bir yeri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açtırarak da mahcup ettiklerini ifade etti.  

14 Eylul 2024 16:52
İnsanları açılış yaptık deyip keklediler!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirildiği iddia edilen Dilovası Millet Bahçesinde açıklamalarda bulunan Gergerlioğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'ne geldi ve dedi ki birçok açılış yapıyorum. Bir yerde durdu ve düğmeye bastı. Bir sürü şeyin açılışını yaptığını söyledi. Gölcük Devlet Hastanesini açmış, Dip Çamur Temizleme Projesini açmış, teleferik açmış, millet bahçeleri açmış, açmış da açmış. Biz de bir tespit yapalım dedik. Hakikaten açılmış mı bu söylenen yerler diye. Dilovası'ndaki sözde çılan millet bahçesine geldik. Burası halen açılmamış, bitmemiş. Ama bitmiş gibi Erdoğan'a açılış yaptırmışlar. Bu açılış biraz gazoz açılışı gibi olmuş. Gazoz açar gibi proje açtık diyorlar fakat durum ortada. Sayın Erdoğan biz millet bahçeleri yapacağız. Kek yiyeceksiniz, yuvarlanacaksınız diyordu. Herhalde keklediler insanları. Fakat yapılan iş ortada.” ifadelerini kullandı.

TAHİR BÜYÜKAKIN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I MAHCUP ETTİ

Açılmayan Millet Bahçesinin açılışının yapıldığını vurgulayan Gergerlioğlu,  “Biz buraya gelerek vaziyeti gördük. Güzel bir millet bahçesi oluyor, güzele güzel kötüye kötü deriz fakat burada bir açılış yok. Temizlik, tertip, düzen yapılmamış. Kimse de yok. Kapısına teller çekilmiş kimse girmesin diye.  Büyük bir alanda Millet Bahçesi yapılmış. Biz güzel işlerde alkışlarız ama daha açılmayan yeri açılmış gibi göstermek de üzücü bir şey. Bu olacak bir şey değil. Şu an insanlar dolaşmıyor, köpekler sefasını sürüyor millet bahçesinin.  Burada açılmış bir yer yok. Kapısı da kapalı. Tahir Büyükakın’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mahcup etti. Sayın Tahir Büyükakın bu ne iştir? Açılmayan yerin açılışını uzaktan yapıyorsunuz güya. Sayın Erdoğan gel bir bak bakalım burası açılmış mı? Cumhurbaşkanını buraya davet ediyorum. Gel gör bakalım burada Millet Bahçesi falan açılmış mı? Bir sürü eksiği var. Yerler temizlenmemiş. Binalar bomboş hiçbir hizmet yok. Yani açılış yapılmış olsa gayet iyi bir yer haline getirilmiş olsa biz tebrik ederiz. Güzel bir şey yapıldı deriz.” Şeklinde konuştu.

20 YILDIR BİR PARKI AÇAMIYORLAR!

Millet Bahçesi alanının 2004 yılından beri açılamadığını belirten Gergerlioğlu,  “20 yılda bir parkı açamamışsınız. Adı öncesinde millet bahçesi değildi. Dilovası parkıydı. Sonradan ismini millet bahçesi yaptılar. Fakat 5 belediye başkanı gelmiş geçmiş parkımız bitememiş. En sonunda Erdoğan’a kurdeleyi kes de millet bahçesi açılmış olsun demişler. Valla yine açılamamış. Burası yılan hikayesine dönmüş. 5 belediye başkanı bitirmemiş. Sayın Ramazan Ömeroğlu burayı bitirebilecek mi valla bilmiyoruz. Eğer oda bitiremezse iş bize kalacak. Bir dahaki seçimde belediyeyi alıp biz burayı tamamlarız kimse merak etmesin. Gerçek açılışı da biz yapacağız herhalde.” dedi.

BİR AN ÖNCE GERÇEKTEN AÇILMALI

DEM PARTİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ayhan Erkan,  “Vekilimin de dediği gibi tam 5 dönemdir burası bitirilemedi. Beşinci belediye başkanı da gördü burayı maalesef. Burada şimdiye kadar hiç kimse bir piknik yapamadı burada. Sözde açılış yapıldı ortada hiçbir şey yok. Şuanda bir tek sokak hayvanları burada barınıyor. Bir an önce buranın gerçekten açılarak milletin hizmetine sunulması gerekiyor” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.