banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Ömeroğlu: Bu kutlu gece, gönüllerimizi aydınlatıyor

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrif ettiği mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ömeroğlu, mesajında tüm İslam âleminin kandilini tebrik ederken, özellikle barış ve huzur dileklerini dile getirdi. 

14 Eylul 2024 19:22
Başkan Ömeroğlu: Bu kutlu gece, gönüllerimizi aydınlatıyor

BİRLİK, HUZUR VE KARDEŞLİK VURGUSU

Başkan Ömeroğlu, bu özel gecenin anlamını vurgulayarak, Müslümanlar arasında birlik ve beraberliğin güçlenmesini temenni etti. Mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğumunu idrak ettiğimiz bu kutlu gece, gönüllerimizi nurlandıran bir ışık gibi yolumuzu aydınlatıyor. Bu mübarek gecede, milletimizin ve tüm İslam âleminin barış, huzur ve kardeşlik dolu yarınlar için dualarımızın kabul edilmesini diliyorum.”

FİLİSTİN VE GAZZE İÇİN DUA

Başkan Ömeroğlu, mesajında özellikle Filistin ve Gazze'deki zulme dikkat çekti. "Filistin ve Gazze başta olmak üzere, dünyanın her yerinde zulüm gören tüm Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum." diyerek, bu gecenin Müslümanlar için bir umut ve kurtuluş vesilesi olmasını diledi.

DİLOVALILARA VE İSLAM ÂLEMİNE KUTLAMA MESAJI

Ömeroğlu, mesajının sonunda Dilovalı hemşerilerinin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandil’ini kutlayarak, bu anlamlı gecenin manevi atmosferini paylaşmaya davet etti. Başkan, "Dilovalı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandil’ini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

TOPLUMSAL BİRLİK İÇİN FIRSAT

Başkan Ömeroğlu, bu mübarek gecenin toplumsal birlik ve beraberlik için bir fırsat olduğuna da vurgu yaparak, tüm vatandaşların bu manevi iklimi paylaşmasını ve dualarının kabul olmasını diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.